Английский язык | 5 - 9 классы
Рецепт борщя на англ поетапно.
Моя улюблена страва борщ і його рецепт приготування?
Моя улюблена страва борщ і його рецепт приготування.
Презентация про рецепт твоей любимой еды на англ?
Презентация про рецепт твоей любимой еды на англ.
Скадіть англ?
Скадіть англ.
Мовою рецепт і приготування омлета Будь - ласка.
Короткий рецепт борща на английском?
Короткий рецепт борща на английском.
Напишіть рецепт з англ?
Напишіть рецепт з англ.
Мови Рецепт і інгредіенти піцци Будт ласка Не великий Для Контрольної роботи.
Как на англиском будет борщ?
Как на англиском будет борщ.
Помогите пожалуйста?
Помогите пожалуйста!
Нужно написать коротенький(!
) рецепт вкусного блюда на англ.
Языке.
Желательно с картинкой, за ранее спасибо!
Написать мой любимый рецепт (любой рецепт) на английском с переводом?
Написать мой любимый рецепт (любой рецепт) на английском с переводом.
Portfolio : Write a recipe for a dish in your country?
Portfolio : Write a recipe for a dish in your country.
List the instructions in the correct order
рецепт борща по английски, пожалуйста.
Рецепт борща на английском : d?
Рецепт борща на английском : d.
Вы открыли страницу вопроса Рецепт борщя на англ поетапно?. Он относится к категории Английский язык. Уровень сложности вопроса – для учащихся 5 - 9 классов. Удобный и простой интерфейс сайта поможет найти максимально исчерпывающие ответы по интересующей теме. Чтобы получить наиболее развернутый ответ, можно просмотреть другие, похожие вопросы в категории Английский язык, воспользовавшись поисковой системой, или ознакомиться с ответами других пользователей. Для расширения границ поиска создайте новый вопрос, используя ключевые слова. Введите его в строку, нажав кнопку вверху.
1. The first thing you need to cook soup.
To this end, the beef on the bone rinse under running water, put it in a pot and cover with cold water.
You can add 1 teaspoon of salt.
Bring to a boil and reduce heat to a minimum.
Borsch need to cook over low heat, then the vegetables it does not seethe, and will not turn to mush.
The beef is cooked for about 1 hour.
Readiness of meat can be checked according to how easy it is separated from the bone.
2. While preparing the broth, it is necessary to clean the vegetables : potatoes, carrots, beets, onions.
With fresh cabbage to remove the damaged leaves and chop.
3. When the meat is cooked, it should be removed from the broth and a little cool.
Then separate the meat from the bone and to cut into small pieces.
This can be done easily with the help of two forks.
4. to cut cooked meat broth in the lower back.
Remember to remove the dirty foam from the surface of the broth.
5. When the broth boils, send in a saucepan shredded fresh cabbage.
6. Potatoes cut into cubes and send to the pan followed by cabbage, after the water comes to a boil again.
In general, each new ingredient, it is desirable to lay every time you boil the broth (do not forget that soup cooked on a slow fire).
Add salt and pepper.
You can choose to flavor soup spices : hops - suneli, curry, adjika (dried).
7. Beets grate or chop fine julienne.
Share on heated pan with vegetable oil.
And simmer over low heat, stirring regularly, for about 10 minutes.
A few minutes before removing the pan from the heat, you need to sprinkle the beets with lemon juice or vinegar (it is the second secret of a delicious red borscht).
Add tomato paste and stir.
Heat beets with tomato 1 more minute on the fire.
Now beets cooking for filling in the soup.
8. Put the beets in the soup.
9. Onion cut into small cubes, carrot Grate or finely chop.
Share on the bottom of a heated pan with vegetable oil and fry until golden brown.
Do not overdo it.
Onions should not be fried, it should be juicy, so as soon as a golden hue, zazharku need to remove from the heat
10.
After the next boiling broth, laying it zazharku of onion and carrot.